Q13: Overheid bagatelliseert mogelijke gevaren COVID-19 vaccin?

Burgers
02.01.2021

Deze stelling gaat over de gevaren van de inzet van een vaccin als maatregel om een virus te controleren:

(1) We kijken eerst of een vaccin echt nodig is;

(2) Minister Hugo de Jonge kleineert vragen naar de inhoud en het gevaar van het Pfizer vaccin;

(3) Uit diverse bronnen blijkt dat de veiligheid en (bij)werking van het vaccin van Pfizer, BioNTech en Moderna weinig vertrouwenwekkend is;

 

 

1. Is een vaccin echt nodig?

 

Als we de gezondheid bevorderen, hoeven we minder ziekten te bestrijden. Vóórdat we als mensheid in de geschiedenis met vaccineren zijn begonnen, zijn de sterftecijfers gigantisch afgenomen door het oplossen van armoede en het zorgen voor schoon water en sanitaire voorzieningen en schone lucht. Vaccins doen minder aan armoede dan aan de winsten van farmaceutische bedrijven. Bovendien werden leefstijl en medicijnen al heel lang gebruikt voordat de vaccins kwamen. Wanneer ons immuunsysteem tekort schiet, dan zijn vaccins niet nodig wanneer er werkzame supplementen en medicijnen beschikbaar zijn.

  •  Supplementen Quercetine, Zink, Vitame C en D

De site www.zelfzorgcovid19.nl meldt dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties lijkt samen te hangen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen.

  • Nigella Sativa icm honing

De zaadjes van de zwarte komijn (nigella sativa) icm met honing (https://youtu.be/SOwa6-EOohI) hebben een krachtige anti-virale werking, geven een snellere verlichting van symptomen en een significante verlaging van sterfte.

  • Broomhexine

Het vrij verkrijgbare Broomhexine blokkeert de celtoegang voor het virus (https://bi.tbzmed.ac.ir/Files/Inpress/bi-23240.pdf).

  • HCQ icm zink

Daarnaast is er Hydroxychloroquine in combinatie met zink (https://hcqmeta.com/).

  • Ivermectine

Het werkingsmechanisme van Ivermectine heeft te maken met het transport van eiwitten van de geïnfecteerde cel (https://ivmmeta.com/). Al na 24 uur is de vermenigvuldiging van het virus totaal stilgelegd (https://www.researchsquare.com/article/rs-100956/v2).

De WHO overweegt Ivermectine als medicijn bij COVID-19 aan te bevelen! (https://swprs.org/who-preliminary-review-confirms-ivermectin-effectiveness/?amp)

Is een vaccin voor COVID-19 dan nodig ? (https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w&feature=youtu.be))

 

2. Gevaarlijk verschil tussen vaccins en frikandellen?

 

Hugo de Jonge vergelijkt het COVID-19 vaccin met frikandellen: “Het enige dat wij hoeven te doen is even zo’n prikkie te gaan halen. Ik hoor mensen zeggen: ‘Ik weet niet precies wat erin zit’, dan denk ik: ‘Joh, je hebt je hele leven frikandellen gegeten, en je weet ook niet precies wat daarin zit’”

(https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/12/hugo-de-jonge-vergelijkt-coronavaccin-met-frikandellen-die-heb-je-levenslang-gegeten-en-je-weet-ook-niet-precies-wat-daarin-zit/).

Snackfabrikanten hadden dus net zo goed een coronavaccin kunnen ontwikkelen. Twijfel je en wil je nog even afwachten totdat er meer onderzoeksresultaten bekend zijn?

Vaccinatiedwang, dat wil minister De Jonge. Hij houdt alles schimmig en trekt zich zelfs niets aan van de Tweede Kamer. Brutaalweg schrijft hij de Gezondheidsraad: “Ik vraag de Gezondheidsraad mij te adviseren onder welke voorwaarden een (digitaal) ‘coronapaspoort’ ethisch en juridisch verantwoord kan worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot:

•           onderwijsinstellingen;

•           zorginstellingen, zoals verpleeghuizen;

•           publieke voorzieningen;

•           werkomgeving; en

•           sociale gelegenheden zoals horeca, uitgaansgelegenheden of (sport)evenementen.”

Niet goedschiks dan maar kwaadschiks …((Hoe ethisch verantwoord is een coronapaspoort? - Ellaster))

De Europese Commissie organiseerde op 12 september 2019, in samenwerking met de WHO, een ‘Global Vaccination Summit’ in Brussel. In 2022 stelt de Commissie voor om op basis van de vaccinatie-routekaart een gemeenschappelijke vaccinatie-paspoort voor EU-burgers in te voeren. De haalbaarheidsstudie en de adviesaanvraag van Hugo de Jonge aan de Gezondheidsraad is dus helemaal in lijn met de agenda van de Europese Commissie, de WHO en de vaccinatie-routekaart.

Vaccinaties zijn volgens deze Kamerbrief een experiment:

"Het feit dat gebruik gemaakt wordt van een technologie waarmee nog geen geregistreerde vaccines gemaakt zijn is een risico. "

 

(https://www.telegramnl.eu/wp-content/uploads/2020/11/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins.pdf).

 3. Niet vertrouwenwekkend

 

Los van iemands persoonlijke overtuiging of het testen en vaccineren wel of niet veilig en betrouwbaar is, heeft ieder mens recht op haar of zijn lichamelijke integriteit. Dat houdt ook in dat we medische ingrepen kunnen weigeren, zoals testen en vaccineren. Vanuit de eed van Hippokrates denken we aan ‘geïnformeerde toestemming’.